Skip to content Skip to footer
OmrådeBandhagen, StockholmStorlek119 lägenheterTypHyresrätterStatusPågår

Populärt, lugnt och barnvänligt område med bra kommunikationer.

Fritid och rekreation
Bandhagen är känt för sina grönområden och parker som ger möjligheter till friluftsliv, avkoppling och fritidsaktiviteter. Bandhagen har en stark känsla av gemenskap, med lokala evenemang, initiativ och organisationer som främjar ett aktivt socialt liv.

Kommunikationer
Bandhagen har utmärkta kommunikationer, inklusive bussar och tunnelbana, vilket gör det enkelt att resa inom och till andra delar av Stockholm. Detta underlättar pendling till jobbet eller att utforska omgivningarna.

Sammantaget erbjuder Bandhagen en balanserad kombination av urban bekvämlighet, förortslugn och gemenskap, vilket gör det till en önskvärd plats att bo för många människor.

Lägenheterna

Meriten kommer att bestå av 142 lägenheter, 130 stycken 1 rok med en genomsnittlig storlek på 23,3-33,3 kvadratmeter och 12 stycken 2 rok med en genomsnittlig storlek på 35-45 kvadratmeter. Alla bostäder är inredda med bekvämligheter som tvättmaskin och bra förvaring, slitstarka material såsom parkettgolv och kaklade badrum. Utanför lägenheterna, på gården,  kommer det att finnas gemensamt utegym och grillplats.